Centraal gelegen in het “kleppend” hart van de Benelux en de Franse markt ligt Valvesco.  Valvesco is een dynamische en succesvolle Belgische KMO, actief in de verkoop van afsluiters en toebehoren. Vanuit onze nieuwe kantoren en magazijn in Lint werken we internationaal samen met onze klanten en leveranciers. We kunnen rekenen op meer dan 40 jaar ervaring en staan garant voor een uitstekende dienstverlening. Samen met onze enthousiaste medewerkers bouwen we elke dag aan het succes van Valvesco.
Ter versterking van ons team zijn wij momenteel op zoek naar een :

 

ACCOUNTMANAGER

FUNCTIE:

Als Account Manager ben je er verantwoordelijk voor dat de jou toegewezen klanten steeds zeer tevreden zijn over onze producten en onze dienstverlening en dat je de omzet binnen jouw klantenportefeuille doet groeien.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Je onderhoudt en behoudt de bestaande klantencontracten;
 • Je analyseert de noden van de klant om de best passende oplossing aan te bieden;
 • Je geeft de klant inzicht in de kwaliteit van onze producten, expertise en uitstekende dienstverlening;
 • Je bezoekt klanten hoofdzakelijk in Vlaanderen en Wallonië;
 • Je vergroot de omzet door enerzijds binnen je bestaande klantenportefeuille nieuwe contracten binnen te halen en anderzijds nieuwe klanten te overtuigen;
 • Je bent verantwoordelijk vanaf het 1ste klantencontact tem het sluiten van de deal;
 • Je werkt nauw samen met een collega van de binnendienst die instaat voor het opmaken en opvolgen van de offertes;
 • Je beheert de klantenopvolging in Navision en maakt bezoekersverslagen op;
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de bedrijfsleiding.

Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in volgende sectoren: chemie, petrochemie, gasindustrie en staalverwerking.

 

GEVRAAGD PROFIEL:

Voor deze functie zoeken we iemand die uitstekende commerciële skills combineert met technisch inzicht en daardoor oplossingen op maat van elke klant kan bieden. Je hebt interesse om je te verdiepen in de wereld van afsluiters en toebehoren. Je bent een communicatieve gesprekspartner zowel voor technische experten als voor aankoopverantwoordelijken. Je kan goed overtuigen en je bent een doorzetter die lange termijn relaties opbouwt met zijn/haar klanten. Je bent zowel sterk in het onderhouden van klantenrelaties als in prospectie.

Verder verwachten we :  

 • minimum 5 jaar ervaring binnen de verkoop van technische producten. Ervaring in de chemische of petrochemische sector is een pluspunt;
 • een diploma hoger onderwijs, een technische scholing is een plus;
 • Een zeer goed niveau in Nederlands en Engels en een goed niveau in Frans;
 • Goede kennis MS Officepakket.

Je stelt je flexibel en ondernemend op om onze klanten de service te geven die ze van Valvesco gewend zijn. Je beheert zelfstandig jouw agenda en staat in nauw contact met je collega van de binnendienst.

 

AANBOD:

Valvesco biedt jou een aangename en open werkomgeving en geeft je de vrijheid om je functie zelfstandig in te vullen. In onze KMO werkt iedereen nauw samen en ben je rechtstreeks betrokken bij de kernactiviteit van onze onderneming.

We bieden je een voltijds contract en een competitief salaris aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

 

Graag je c.v. en sollicitatie sturen naar faleys@valvesco.be

Valvesco

Your partner for industrial valves & solutions

Valvesco

Lerenveld 1A
B-2547 Lint
Tel: +32 3 871 93 70