Valvesco is een dynamische en succesvolle Belgische KMO, actief in de verkoop van afsluiters en toebehoren en dit voornamelijk in de chemische, petrochemische, gas en staalverwerkende bedrijven. Vanuit ons kantoor en magazijn in Lint werken we internationaal samen met onze klanten en leveranciers. Samen met onze enthousiaste medewerkers bouwen we elke dag aan het succes van Valvesco.

Heb jij zin om samen met ons jouw schouders te zetten onder de opvolging van klantendossiers? Bezit je een goede kennis in Engels en eventueel ook Frans? Dan zou je wel eens de kandidaat kunnen zijn die wij zoeken voor de uitbreiding van ons interne team:

Sales support medewerker (m/v)

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als sales support medewerker ben je, samen met de accountmanager, verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze klanten.

Jouw belangrijkste taken zijn:

  • Prijsaanvragen van klanten ontvangen;
  • Leveranciers contacteren om productspecificaties, levertermijnen en prijzen op te vragen;
  • Ondersteuning geven aan jouw collega van de buitendienst en meedenken over de beste oplossing voor de klanten;
  • Alle informatie verzamelen, de offerte opmaken en bezorgen aan de klant;
  • Na een intensieve opleiding: technische dossiers uitwerken en occasioneel de offerte of het technisch dossier bespreken bij de klant;

Je werkt nauw samen met de verschillende collega’s (interne sales, administratie, magazijn).

GEVRAAGD PROFIEL

Voor deze functie zoeken we iemand die zijn/haar nauwkeurigheid, klantvriendelijkheid en technische affiniteit graag ten dienste wil stellen van ons team en onze klanten. Je neemt initiatief om alle noodzakelijke informatie te verzamelen en problemen en vragen op te lossen. Je stelt je flexibel en ondernemend op om onze klanten de service te geven die ze van Valvesco gewend zijn. Je werkt graag samen met collega’s, tegelijkertijd neem je de volle verantwoordelijkheid op voor je eigen taken.

Verder verwachten we :

  • Een bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring;
  • Een zeer goed niveau in Nederlands (mondeling en schriftelijk) en een goed niveau in EngelsFrans is een voordeel;
  • Goede kennis MS Officepakket.

 

AANBOD

Valvesco biedt jou een aangename en open werkomgeving en geeft je de vrijheid om je functie zelfstandig in te vullen. In onze KMO werkt iedereen nauw samen en ben je rechtstreeks betrokken bij de kernactiviteit van onze onderneming.

We bieden je een voltijds contract en een competitief salaris aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen.

CONTACT

Stuur je CV samen met je motivatie naar onze HR partner Dominique De Ranter van Compass Consult Services : dominique@compassconsult.be